Oblačila

Jesenska otroška oblačila za punčko (s.Oliver, C&A …)

By  | 

V bistvu sem bila zelo pridna. Večino jesenskih oblačil sem namreč kupila na poletnih razprodajah kamor so vključene tudi spomladanske kolekcije. Nekaj kosov pa sem seveda dokupila iz jesenskih kolekcij. Očitno sta mi s.Oliver in C&A res najljubši nakupovalni destinaciji, ker znamki pokrivata kar 90% mojih nakupov.

Fotografija enostavno ne pove zadosti o oblačilu, tako da sem vtise in celoten prikaz strnila v videoposnetku.

Kosi, ki sem jih kupila na razprodajah verjetno niso več na voljo, tako da se bom raje osredotočila na specifično jesenska oblačila:

s.Oliver majica z dolgimi rokavi z motivom mucke (13 EUR) in legice/terenirkica z mucko na kolenih (14 EUR – št. 86 je v s.Oliverjevih trgovinah že praktično razprodana). Realna barva je na na moji mali manekenki. 😀

s.Oliver jesen 2014 komplet

s.Oliver jesen 2014 komplet

Name It pižama (10 EUR) – odprta stopala, kar pride zelo prav pri korigiranju velikosti. Edino, kar mi ni všeč, so netki za zapiranje le na eni “hlačnici”.

Name It pižama št. 86 jesen 2014

Name It pižama št. 86 jesen 2014

C&A jopici – vsaka 20 EUR (če imate na zalogi še kakšen 50% popust iz DMa … :D). C&A je tokrat za moj okus krasno prekril flis s pletenino in tako poskrbel za lep, a topel izdelek.

C&A podloženi jopici jesen 2014

C&A podloženi jopici jesen 2014

Podložene hlače s pasom – 12 EUR, oblekica z dvema dolžinama (netki) ~14 EUR, krasno mehka majica z dolgimi rokavi – 6 EUR.

Kupljeni softshell je sicer iz spomladanske kolekcije, vendar sem videla podobne tudi v jesenski. Edina stvar, ki jo pogrešam pri kupljenem, je snemljiva kapuca. Vendar pa je bilo nemogoče združiti iskano številko z vsemi željami. 🙁

Imate kakšna priporočila za zimski komplet (bunda, hlače na naramnice)?

Prvič mamica zelo navihani septembrčici (2013). Po izobrazbi sem iz pedagoških vod, a me je nekako zaneslo v čisto drugo okolje. Tako, da bom znanje s faksa, uporabljala le na moji mali lumpiki. :D Večina vas verjetno bolje pozna moj lepotni alter ego - Gejba Parokeets: https://www.parokeets.com/sl/

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*