Oblačila

C&A zimska oblačila za dojenčke – številka 62

By  | 

Naša punčica je trenutno v fazi, ko so ji oblačila v številki 56 počasi vsa premajhna, 62 pa bo izgleda zelo kratkega roka. Vseeno mi ni dišalo, da bi ji takoj kupovala oblačila v št. 68. Že tako ima stopali eno številko večji kot preostali del telesa (definitivno nekaj kar je podedovala po mamici :P) in so standardni pajaci hitro ovira za njeno gibanje.

Tako da sem iskala predvsem plišasta oblačila brez stopal in zgornjimi deli na preklop (še vedno so mi ti kroji najlažji za oblačit :D). Prijateljica je pred dnevi kupila lušten kompletek v C&A, ki je ustrezal vsem zahtevam, tako da sem se odpravila v lov.

C&A otroška plišasta oblačila (št. 62)

C&A otroška plišasta oblačila (št. 62)

Še najbolj sem želela kupiti marelični komplet (enak kroj kot zeleni komplet na zgornji fotografiji) ter komplet s hlačami na naramnice za igro na blazini. Hja – od vseh možnih variant, je ostal samo še zeleni komplet v št. 68 ter trije v št. 50. Očitno je naši pikici bila št. 68 vendarle usojena, ne glede na to kaj si njena mamica misli. 😀 Zgornji del je na preklop z netki, hlačke pa imajo udobno in široko elastiko.

Cena: 9 EUR.

C&A otroški plišasti zeleni komplet

C&A otroški plišasti zeleni komplet

Na srečo se lahko C&A v Supernovi v Ljubljani lahko pohvali s super prodajalkami, ki so mi pomagale najti zamenjavo. Plišaste majčke na preklop z netki prodajajo tudi posebej in sicer v sivi in beli barvi (te so imeli vsaj na zalogi). Jaz sem kupila sivo.

Cena: 5 EUR.

C&A otroška plišasta majica na preklop st 62

C&A otroška plišasta majica na preklop št. 62

Tudi plišaste spodnje dele prodajajo posebej. Roza res ni meni ljuba barva, tako da sem ji raje kupila deški komplet, ki vsebuje rjavo-bordo rdečo in sive hlačke.

Cena: 12 EUR.

C&A otroške plišaste hlače

C&A otroške plišaste hlače

Jaz brez pardona vsa njena oblačila operem na 60°. Če preživijo super, če ne se pa tudi ne sekiram preveč. No, do sedaj so še vsa oblačila preživela, barve so se ohranile … Včeraj sem pa še nenamerno preizkusila kako izgleda, ko opereš cel stroj cunjic na 90° in moram poročati, da ni bilo smrtnih žrtev. 😀

Tistega luštnega kompleta s hlačami za igranje pa očitno v Sloveniji sploh nismo dobili. 🙁

Prvič mamica zelo navihani septembrčici (2013). Po izobrazbi sem iz pedagoških vod, a me je nekako zaneslo v čisto drugo okolje. Tako, da bom znanje s faksa, uporabljala le na moji mali lumpiki. :D Večina vas verjetno bolje pozna moj lepotni alter ego - Gejba Parokeets: https://www.parokeets.com/sl/

2 Comments

 1. Tamara

  november 27, 2013 at 01:20

  Zelo zelo lepo! Sem tudi sama bila presenečena nad oblačili v C&A. Luštne zadeve za kar OK ceno. Sploh pižamice so trenutno pri nas zelo aktualne.

  • Gejba

   december 21, 2013 at 18:36

   Kvaliteta res preseneča – škoda samo, ker nimajo pajaci večjih stopal.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*